FORUM SOJUSZU BLEACH NA 59 UNI
Człowiek
no to ja też lubie serię falluot, Call of Duty wszystkie, Medal of Honor też mam wiekszość za sobą i wiekszość FPS-ów, Diablo II, Newerwinter Nights wraz z dodatkami, kiedyś jeszcze ostro rżnąłem w Baldur's gate, Heroses III wraz z dodatkami i Icewind Dale...przez neta jeszcze gram w Soldata, i kiedyś jeszcze w WoW'a BC i Zero online całkiem niedawno...
to by było na tyle:P
Zrobię ranking moich ulubionych 10 ulubionych gierek i juz wszystko będzie wiadomo. Praktyczność przede wszystkim:D
1. Wolfenstein Enemy Territory (darmowy fps na sieci, gram od 4 lat i mi sie jeszcze nie znudził)
2. Ogame
3. Cabal (Fajne MMORPG przeważnie gram około 30 minut bo strasznie mi przypomina anime i nie moge wytrzymać żeby czegoś nie oglądnąć )
4. Silkroad (MMORPG dobra grafa, duży świat ale ciężko sie na serva dostać)
5. GTA SA (przeszedlem juz okolo 5 razy w tym 2 całkowicie bez kodów, nudziło mi się to wszystkie samochody pozmieniałem)
6. Diablo 2 LoD (Nie pamiętam jak długo już gram i zaczyna mi się nudzić)
7. NFS wszystkie części od Undergrounda do najnowszej. (niestety tak nisko bo raz przeszedłem i mi się znudziło)
8. COD 2
9. MOH Pacific Assault
10.Brothers in Arms
Ps
Ma ktoś z was może konto na xfire?
Ostatnio edytowany przez rager17 (2008-05-19 22:15:16)
Człowiek
The Sims, The Sims 2, Zoo Tycoon 2, RollerCoaster 2 i 3, Heroes of Might and Magic III i V, NFS Underground 2.