FORUM SOJUSZU BLEACH NA 59 UNI
Niech tu ka¿dy nasz cz³onek sie tutaj opisze
Mam na imiê Szymon mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim chodzê do Technikum interesuje sie sportem muzyk± i komputerami Mój nick w grze to Yamamoto Shigekuni
Piotr. Prawie 1 gimnazjum. Wszystkie odcinki które do tej pory wysz³y s± przeze mnie obejrzane, a Naruto ju¿ prawie ( Shippuuden 45. odc. ). Przed tymi dwoma anime obejrza³em dragon ball, z i gt, ben10, beyblade, prawie ca³e love china, green green i to chyba wszystko . Jestem wielkim fanem mang i anime w których s± bardzo urozmaicone bijatyki ( gumisie ).
A i jak mo¿na wstawiæ avatara??
Ostatnio edytowany przez Szifer (2008-05-08 15:10:39)
Witam, na imie mi Adam, mieszkam w Sokolnikach i jestem uczniem 2 klasy liceum (czyli rok w ktorym nic sie nie robi xD)
ogolnie rzecz biorac za bardzo to nie interesuje sie niczym, sa tylko rzeczy ktore lubie, miedzy innymi ogame bleach czy naruto, dzisiaj zaczolem ogladac full metal alchemist
wolny czas zazwyczaj spedzam z moimi ziomkami gdzies w plenerze;)
nie stronie od uzywek wiec czasem jak byscie sie mnie cos wieczorem na prowie pytali to nie zwracajcie uwagi na to co pisze xD
pozdrawiam Gotei 13;))
Jarek. 1 rok studiów na uniwersytecie zielonogórskim. Jestem z Gubina. NIck w grze: obelix4a.
Na koncie mam mam ju¿ obej¿ane: Wszystkie dotychczasowe bleach, wszystkie dotychczasowe naruto, cowboy beebop, claymore, Berserk, love HINA, great teacher onizuka, blood+, gunslinger girls, hellsing, inocent Venus green green, seto no hanayome, neon genesis evangelion, samurai7, a obecnie ogl±dam samurai champloo.
pozdrawiam wszystkich ANIMANIAKÓW
Ostatnio edytowany przez zwiebulka (2008-05-11 19:34:04)
Cz³owiek
no to ja na imie mam Wojtek, mieszkam w ¦widniku, jestem w pierwszej liceum teraz...nie lubiê siê uczyæ, czas na nauke zape³niam sobie ogl±daniem anime i rysunkiem(najczê¶ciej manga) i ogame, nie znosze biologii...a¿ mnie wykrêca na sam± my¶l...noi kilka tam przyziemnych spraw...a lubiê w szczególno¶ci anime(Bleach, naruto, Yaiba, DB, DBZ i DBgt, DNAngel, Elfen Lied, Green Green, beyblade(ale to jak jeszcze na polsacie lecia³o to do¶æ dawno) Love Hina, FateStay Night, Evangelion i EoE do tego, hellsing, oraz sporo zacz±³em i nie skoñczy³em...)lubie pój¶æ z kumplami z klasy po lekcjach na piwo na ³aweczkie(jak jest pogoda!) zupki chiñskie i wiele wiele rzeczy móg³bym jeszcze pisaæ...jak co¶ to piszcie mi na gadu(11802381)
chej mam na imie krzysiek noi pracuje w stoczni gram w ogame jusz 3 miesi±c mi³o was poznaæ mam nadzieje ¿e osi±gniemy sukces w tym uniwersum
je¶li chodzi o bleacha jestem na 100
pozdrawiam wszystkich
Mam na imie Daniel mieszkam w Maszewie (ko³o Szczecina). Chodze do 2 liceum, interesuje siê informatyk±, muzyk±, anime i mangami. Jakie anime ogl±da³em napisa³em w odpowiednim do tego dziale:D Wolny czas zazwyczaj spêdzam graj±c w gry internetowe przede wszystkim Wolfenstein ET i Ogame, ogladaj±c anime, czytaj±c mangi, na piwku z ziomkami a w weekendy rano biegam na stadionie z obci±¿nikami lub æwicze z nimi w domu.
Ostatnio edytowany przez rager17 (2008-05-19 20:30:41)