FORUM SOJUSZU BLEACH NA 59 UNI
mo¿e przede wszystkim proponujê usun±æ osoby, które siê nawet na forum nie zarejestrowa³y. A kapitan krisbrx... Czy on siê chocia¿ kiedykolwiek chocia¿ odezwa³? nawet nie zareagowa³ jak mianowano go kapitanem... NI podoba mi siê taka postawa kapitana. wnioskujê o upomnienie go, ¿e ma pewno obowi±zki wobec sojuszu...
Proponuje usuwaæ osoy które s± nieaktywne d³u¿ej ni¿ 5 dni albo nie posiadaj± wzrostu punktowego! Stanowi± oni sztuczny t³um! Jak wiadomo du¿e sojusze czêsto s± atakowane bo s± uwa¿ane za s³abe! Powinni¶my tworzyæ sojusz graczy aktywnych i pr±cych do przodu a nie stoj±cych w miejscu! Ten sojusz to BLEACH i nie hañby tej nazwy przez niektórych! B±d¼my dum± 59 Uniwersum!
do tego proponujê jednak na razie wprowadziæ system 5 oddzia³ów. jest nas za ma³o, aby siê rozbijaæ na 13 oddzia³ów.
13 odddzialow jest dobre, ale w ogole to kazdy odzizal powinien miec wlasny sojusz, w sumie bylo by 13 sojuszy w ktorych zazadzal by jeden kapitan, ponadto na czas wojny wszystkie oddzidzaly laczyly by sie w jedno, i wtedy by byla checa;] wyobrazcie sobie, zazdy odzial by sie nazywal "gotei 1, gotei2 itp, a wojna nadchodzi to kazdy kapitan dolaczal by d wojny swoj oddzial i bysmy siwe nazwali wtedy TEAM bleach =)
sorka ale troszku wypilem dzisiaj to moze bredze trozke xd
to te¿ jest bardzo dobry pomys³ ale trzeba na ten temat powa¿nie pogadaæ. Przyda³oby siê jakie¶ zebranie kapitanów...
Cz³owiek
Moim zdaniem mo¿na by rozbic sojusz na: sojusz g³ówny i akademie, mo¿na by równie¿ wprowadzic limit przyjmowania graczy
ja wiem ze to jest dobry pomysl bo ja mam same dobre pomysly, ale do tego powinni byc kapitanowie z prawdziwego zdarzenia, oni sami my sobie rekrutowali czlonkow ile chca, jak chca itp itd, odpowiadali by tylko przez glownodowodzacym;]
Cz³owiek
co skromniacha:P
ale nie no...pomys³ by³by dobry, ale musi byæ nas wiecej...wtedy tylko nasze oddzia³y zajmowa³y miejsce na szczycie:P to musia³oby nie¼le wygl±daæ...
wtedy ka¿dy by sie z nami liczy³;]
ale ¿aby nie by³o konfliktów wewnêtrznych np o pakty...bo jeden kapitan zawar³ po znajomo¶ci z kim¶tam a inny kapitan go¶cia farmi albo nie lubi...
Ostatnio edytowany przez EvilMuffin (2008-06-09 18:05:55)
Cz³owiek
no, albo zebrania kapitanów by by³y organizowane:P
P.S. dopatrzy³em sie ma³ego b³êdu u nas na stonce sojuszu tam gdzie rangi s±...otó¿ mi sie zawsze wydawa³o ¿e 1 i 2 oficer to kapitan i porucznik.
Takie niby nic, ale wola³em zg³osiæ
Cz³owiek
no to musia³o mi sie co¶ pomyliæ heh... moja wina
Gracz Scoorpioo informuje ciê, ¿e :
Zmniejszmy liczbê oddzia³ów do 5 bo to nie ma sensu! Pó¼nej g³ównodowodz±cy przydzieli³ by graczy do oddzia³ów, nastêpnie drog± demokratycznych wyborów ka¿dy oddzia³ wybra³by kapitana i porucznika !