FORUM SOJUSZU BLEACH NA 59 UNI
Zastanawia mnie taka sprawa, niby ma³o znacz±ca ,ale jednak czujê mus aby to poruszyæ.Czy kiedy ''posegregujemy'' wszystkich cz³onków to napady powa¿ne (kilka razy przez tego samego agresora) lub mniej powazne (pojedynczy napad) na pojedynczych graczy naszego sojuszu , bedziemy informowaæ o tym albo pro¶iæ o pomoc wszystkich graczy czy moze ograniczymy to tylko do oddzia³ów w których przebywamy imformuj±c o tym kapitana.Proszê o powa¿ne odpowiedzi.
ja my¶le ¿e to zale¿y od przeciwnika i jego ewêtualnego sojuszu jak s³aby to ka¿dy oddzia³ sam a na mocniejszych wszyscy tak by³o by najlepiej ale to moja opinia a co inni nato?
Cz³owiek
no to w sumie dobry pomys³ jest...zale¿ne od poziomu trudno¶ci
jak jaki¶ noob meczy szeregowców to kapitan nawet nie powinien sobie brudzic r±k, od tego ma poróczników, a jak jaki¶ go¶æ mocny to wtedy do g³ównodowodz±cego raport o wrogu i wtedy najwy¿ej najlepsi kapitanowie sie zbior± i heja!
Ostatnio edytowany przez EvilMuffin (2008-05-16 19:36:25)
ca³kowicie siê zgadzam z EvilMuffin. Ale przyda³oby siê, aby ka¿da sprawa londowa³a po kolei: do porucznika, porucznik do kapitana, kapitan do genera³a.
w³a¶nie apropo przyda³y by siê jakie¶ przydzia³y do oddzia³ów ¿eby ka¿dy wiedzia³ kto sie nim opiekuje i pod czyimi jest rozkazami do kogo ma siê konkretnie zwruciæ i proponowa³ bym to w obrêbie galaktyk wiecie oco mi biega nie !
Wypada³o by ¿eby odzia³ by³ w tej samej Gali (³atwiej jest robiæ ACS'y). Ogólnie powinni¶my zrobiæ (moim skromnym zdaniem ) zebranie lub sonde i ustaliæ w których galach zajmujemy planety poniewa¿ z mojego do¶wiadczenia wynika ¿e je¶li sojusz jest za bardzo rozrzucony to s± trudno¶æi w pomocy militarnej i ogólnie w wspó³pracy! Ja bym proponowa³ ¿eby by³y to 4 i 5 (trochê silna konkurencja) lub 5 i 6 (moim zdaniem dobrze zbalansowana) lub 6 i 7 (³atwiejsza od poprzednich 2 ale po up³ywie czasu 7 Gala zacznie sie wyludniaæ!) Pomimo to, ¿e posiadam planete w 7 Gali to g³osuje na 5 i 6! Widzia³em sojusze które przyjmowa³y ludzi tylko z wybranych uk³adów i z tego co mi wiadomo by³y zgrane i szybko ros³y w si³e! Walczyæ przeciwko takiemu sojuszowi jest bardzo trudno i zazwyczaj ¼le sie to koñczy!!
Ostatnio edytowany przez Scoorpioo (2008-06-05 00:59:13)
Z mojego do¶wiadczeia wynika ¿e jak nie jeste¶ w TOP 500 to nie op³aca sie trzymaæ g³ównych si³ w 3 Gali poniewa¿ w koñcu kto¶ Cie zjedzie z TOP 100 i bêdzie po Filipku Ja by³em w TOP 900 i nie mog±c sbie poradzic przenios³em sie do 5 i 6 Gali i sie tam jako¶ trzyma³em Planeta matka w 3 Gali tp co najwy¿ej dostarczyciel surki na inne planety imperium
No w³a¶nie TOP 100 Niechc±cy sam potwierdzi³e¶ moja teoriê ¿e jak nie jeste¶ bardzo wysoko to 3 gala siê nie nadaje! W ramach ¶cis³o¶ci ka¿dy kto odpowiednio wcze¶nie zacznie i siedzi troszczke codziennie na ogame mo¿e dobiæ do Top 100 Cz³owieka nie powinno sie os±dzaæ po rankingu lecz po osi±gniêciach! Widzia³em ludzi z Top10 którzy nie mogli sobie poradziæ z gostkiem z koñcówki Top 100! W±tpiê szczerze ¿eby¶ w tym Uni by³ w TOP 100 Jeszcze jedno! jeste¶ w sojuszu i wa¿ny jest interes ca³ej naszej paczki a nie tylko TWÓJ! Je¶li tego nie rozumiesz to raczej powiniene¶ graæ na w³asn± rêkê!
interes sojuszu jest wazny, ale dlaczego wszyscy powinnismy sie skupiac w jednym miejscu, to jest bez sensu, ppoprzenopsimy sie wszystcy do 5 i 6 gali i co bedziemy farmowac?;P co do tego top 100 tutaj to tez watpie, ale tak top 500 to nie widze problemu byc
Matka w pieszej Gali to planeta "widmo" Nie op³aca sie tam trzymaæ floty bo przy pierszej lepszej okazji sie ja straci a ju¿ totalnym samobójstwem jest umieszczenie wszystkich 9 planet w 3 pierwszych galach